Форум “Освіта “Дивосвіту 2024” оголосив дати проведення та розширює формат

Цього року подія масштабується в просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024» й об’єднає два формати: форуму, що розгляне сенси, цілі та можливості освіти майбутнього та необхідність змін за допомогою провідних експертів – інтелектуалів, освітян, представників громадського й державного секторів,  та виставки, що презентує увесь спектр можливостей освіти: центри розвитку для дітей, садочки, школи, ліцеї, заклади вищої освіти, освітні курси та сервіси для дітей і дорослих.

Форум «Освіта Дивосвіту 2024» проходитиме в Pochayna Event Hall, а виставка – на просторій парковці біля ТЦ «Gorodok Gallery».

Подія обіцяє стати наймасштабнішою в Україні у сфері освіти для батьків, для майбутніх учнів та для освітян, адже до виставкової зони на два дні доєднаються понад 100 освітніх закладів, а понад 30 спікерів передаватимуть свій досвід на чотирьох тематичних сценах. 

«Освіта Дивосвіту 2024» стане місцем нетворкінгу, пошуку спільних ідей і рішень. Слоган  події: «Освіта – наша спільна справа!». 

Просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024» призначений і для освітян – учителів, викладачів, директорів шкіл, освітніх управлінців, і для батьків, зацікавлених виховати гідну та вільну особистість, і для потенційних учнів будь-якого віку. 

Фестиваль є єдиною в Україні подією про сенси освіти. Він  буде цікавим для всіх, хто опікується чи цікавиться освітою і кому не байдуже майбутнє України, яке не можливе без змін. 

Тема цьогорічного форуму: «Свобода власна та спільна в освіті майбутнього».

Протягом двох днів видатні інтелектуали України представлять актуальні ідеї, цілі та перспективи майбутньої освіти. 

Цілями Форуму є: 

  • долучитися до сильного ком’юніті особистостей-змінотворців; 
  • дізнатися про практичні кейси виховання особистостей від прогресивних лідерів;
  • поспілкуватися з лідерами думок і побачити майбутнє під новим кутом.

«Війна дозволяє нам усвідомити одну страшну закономірність. Лише коли руйнується старе життя, старі опори, старі уявлення про те, що добре, а що погано, можливе народження нового. Ми можемо стати межею мудрого, вільного життя, де цінністю є саме життя. На межі угледіти стежину Дивосвіту, серцем побачити, запалити подивом мрію. Ми прагнемо вільної  країни. Вільна країна потребує вільних людей… Вільні люди починаються з вільної свідомості… Тож Освіта – наша спільна справа. Дивосвіт потребує того, хто його буде творити», – пояснює ідею цьогорічної події меценатка Інесса Кравченко, за чиєї ініціативи та підтримки  вже вдруге проводиться «Освіта Дивосвіту». 

У перший день спікери, що є інтелектуальними та духовними авторитетами України, розглянуть актуальні смисли, цілі та можливості освіти майбутнього.

У другий день форуму на чотирьох тематичних сценах спікери від освіти, бізнесу, громадських та державних організацій презентуватимуть свої унікальні практичні кейси. Досвід спікерів допоможе всім учасникам галузі рухатися до ідеального освітнього досвіду на різних рівнях.  Для освітян форум відкриє можливості для переходу від конкуренції до співпраці та взаємопідсилення. Для свідомих батьків подія стане відкриттям сфери освіти в Україні, її можливостей та підходів. 

 

Залишити відповідь