Учителі історії отримали листи – виклики для проходження сертифікації

Учителі історії та громадянських дисциплін, які планують пройти цьогоріч  педагогічну сертифікацію ,отримали листи-виклики.

Листи-виклики розміщено в персональних електронних кабінетах учасників сертифікації.

Виклик містить інформацію про адресу пункту проведення незалежного тестування, а також дату та час проходження.

Учасникам сертифікації варто завчасно роздрукувати цей документ, адже він обов’язковий для допуску до пункту тестування.

Перший етап сертифікації у формі незалежного тестування фахових знань і вмінь учителі історії та громадянських дисциплін відбудеться 14 вересня.

Іспит розпочнеться об 11:00, а допуск до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50.

Для входу до пункту тестування учасник сертифікації має пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також лист-виклик.

Зміст тесту незалежного тестування в межах сертифікації визначений відповідною  програмою .

Орієнтовний  розподіл завдань за розділами програми і схему нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти.

Тест, укладений українською мовою, міститиме 90 завдань чотирьох форм: з вибором однієї правильної відповіді (79 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (4 завдання), на встановлення правильної послідовності (3 завдання) та з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (4 завдання).

На виконання всіх завдань учасникам першого етапу педагогічної сертифікації відведено 180 хвилин.

Залишити відповідь