Вступники до коледжів уже подали понад 200 тисяч заяв на вступ

Вступники до закладів фахової передвищої освіти уже подали понад 216 тисяч заяв про вступ.

Про це свідчать дані системи”Вступ.Освіта.UA “, яка інформує абітурієнтів та всіх зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії.

На сайті інформаційної системи щодня публікуються оновлені рейтингові списки вступників на всі спеціальності в усіх коледжах.

Зокрема, станом на 15 липня вступники до коледжів подали понад 216 тисяч заяв за основними та небюджетними  конкурсними пропозиціями.

Дані про конкурсний бал, за яким формуються рейтингові списки, будуть оновлюватись поступово після складання вступниками творчих конкурсів та співбесід в коледжах.

Окрім конкурсного бала, у рейтингових списках публікуються статуси заяв, наявність квот, інформація про коефіцієнти, тобто все, що необхідно для повного інформування про перебіг вступної кампанії.

Як відомо, прийом заяв від вступників до коледжів на базі 9 класів наразі завершено.

Подання заяв до коледжів після 11 класу або профтеху за співбесідами і творчими конкурсами, які наразі складають вступники у закладах освіти, здійснюватиметься ще тиждень, до 22 липня.

Для вступу за сертифікатами НМТ заяви прийматимуть до 18:00 2 серпня.

Вступники, які ще не подали заяви про вступ, можуть скористатися сервісом пошуку спеціальностей   у закладах фахової передвищої освіти та знайти спеціальності за певними параметрами.

Залишити відповідь